Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DJI Matrice 350 RTK drón

5.269.103 Ft (4.148.900 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Menny.:db
Gyártó cikkszám: CP.EN.00000468.SB
Cikkszám: DJM3501YBC
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Nem értékelt
Gyártó: DJI

Leírás és Paraméterek

Készen áll az új kihívásokra

A továbbfejlesztett zászlóshajó drón, a Matrice 350 RTK új mércét állít az iparág számára. Ez a legújabb generációs drón teljesen új videóátviteli rendszert és vezérlési élményt, hatékonyabb akkumulátorrendszert és kiterjedtebb biztonsági funkciókat, valamint robusztus hasznos teherbírást kínál. Továbbfejlesztve új szabványt biztosít a drónok karbantartásában a vállalkozások számára.

Lenyűgöző repülési teljesítmény

Merev felépítésének köszönhetően a Matrice 350 RTK erős meghajtással, fokozott védelemmel és kiváló repülési teljesítménnyel rendelkezik, lehetővé téve, hogy könnyedén szembenézzen a kihívások széles skálájával.

Fenntartja a stabilitást az új átviteli rendszerrel


A Matrice 350 RTK a DJI O3 Enterprise Transmissiont alkalmazza, amely támogatja a HD 1080p élő közvetítéseket három csatornával és 8 km maximális átviteli távolsággal (EU). Mind a drón, mind a távirányító négyantennás adó-vevő rendszerrel rendelkezik, amely képes intelligensen kiválasztani a két optimális antennát a jelek továbbítására, miközben a négy antenna egyidejűleg veszi a jeleket. Ily módon az interferencia-ellenes képességek jelentősen javulnak, és az átviteli stabilitás optimalizálódik.

Új vezérlési élmény – DJI RC Plus


A 7 hüvelykes, nagy fényerejű képernyővel felszerelt DJI RC Plus támogatja a Dual Operator Mode módot, és szabványos WB37 külső akkumulátorral érkezik, amely akár hat órányi üzemidőt biztosít, és megfelel a különféle működési igényeknek.

Kíméletlen környezethez készült


Az IP54 besorolású DJI RC Plus por- és vízálló, így rossz időben is megbízhatóan működik. Az üzemi hőmérséklet -20°C és 50°C között van, így rendkívül meleg vagy hideg környezetben is támogatja a folyamatos működést.

Sima és hatékony vezérlés

A távirányító elején, hátulján és tetején több gomb található a gyors működés érdekében. A gombfunkciók testreszabhatók a felhasználói szokásoknak megfelelően, és intuitív és rugalmas élményt nyújtanak.

DJI Pilot 2

A DJI Pilot 2 alkalmazást tovább optimalizáltuk, hogy egyértelműen mutassa a küldetés típusát és a repülés állapotát. A repülőgép és a rakományok zökkenőmentes és egyszerű vezérlése hatékonyabb működést tesz lehetővé.

Továbbfejlesztett DJI BS65 töltőállomás – Az új kettős akkumulátoros rendszer

A Matrice 350 RTK egy új dupla akkumulátoros TB65 rendszerrel van felszerelve, amely támogatja a gyors akkumulátorcserét, és több repülést tesz lehetővé megállás nélkül. Az akkumulátor akár 400 ciklusig³ tölthető, így egyetlen repülés költsége is csökkenthető.

Intelligens állomás új generációs akkumulátorokhoz

Az új BS65 intelligens akkumulátorállomás egyedülálló megoldást kínál az akkumulátorok töltésére, tárolására és szállítására.

Többféle töltési mód

Tárolási módban töltse fel az akkumulátort 50%-ra, ami hosszú távú tároláshoz jó.

Repülésre kész módban gyorsan töltse fel több akkumulátorkészletet 90%-ra, hogy bármikor megkezdhesse a működést és meghosszabbítsa az akkumulátor élettartamát.

Intelligens menedzsment

Amikor az akkumulátorállomás csatlakozik a DJI RC Plus-hoz, a DJI Pilot 2 alkalmazás megjeleníti az akkumulátor állapotát és az egészséggel kapcsolatos információkat. Ezenkívül egyetlen érintéssel beállíthatja az automatikus letöltési napok számát, frissítheti a firmware-t, exportálhatja a naplókat és elérheti az egyéb gyors műveleteket.

Könnyű szállítás

Az akkumulátorállomást 360°-ban mozgó kerekekkel tervezték a kényelmesebb szállítás és átállás érdekében.


Fokozott repülésbiztonság

A Matrice 350 RTK egy új karzár-érzékelő funkciót ad hozzá, hogy elkerülje a karhüvely feloldásának kockázatát, lehetővé téve, hogy a repülésre összpontosítson.

Éjszaka is látó FPV kamera

Kiváló éjszakai látási képességének köszönhetően az FPV kamera éjszakai repülés közben is jól tudja mutatni a környezetet és az akadályokat. A PinPoint funkcióval párhuzamosan működik, hogy jobb navigációt biztosítson a biztonságos repüléshez, segítve a biztonságosabb éjszakai működést.

6 pár érzékelő az akadályok pozícionálásához és észleléséhez

A Matrice 350 RTK-t hatirányú binokuláris látórendszerrel és infravörös érzékelőrendszerrel tervezték a hatirányú észlelési, helymeghatározási és akadályérzékelési képességek érdekében, teljes védelmet nyújtva repülés közben.

 


CSM radar

A telepített CSM radarral a Matrice 350 RTK képes észlelni a 360°-os vízszintes tartomány felett vagy a vízszintes tartományban lévő finom akadályokat, és időben elkerülni azokat. A hatékony érzékelési tartomány akár 30 m, tovább javítva a repülésbiztonságot. (Külön megvásárolható.)

Többrétegű redundancia kialakítás

A Matrice 350 RTK redundancia kialakítást alkalmaz a maximális repülésbiztonság érdekében, lehetővé téve, hogy magabiztosabban nézzen szembe a zord működési környezetekben.

Erőteljes rakományok

A Matrice 350 RTK támogatja az egyszeres gimbal le, a dual gimbal down¹¹ és a gimbal up¹¹, valamint nyitott E-Port interfésszel rendelkezik. A 2,7 kg-os maximális teherbírással a repülőgép akár három rakományt is szállíthat egyszerre, kielégítve a különféle üzemeltetési forgatókönyvek igényeit, mint például a közbiztonság, az ellenőrzés és a térképezés.

 • Zenmuse L1: Integrált RGB + Lidar megoldás valós színes pontfelhő felmérésekhez

 • Zenmuse P1: 45 MP-es full-frame szenzor 3 objektív opcióval fotogrammetriás repülési küldetésekhez

 • Zenmuse H20T: Hibrid szenzoros megoldás LRF-vel, zoommal, széles látószögű kamerával és hőkamerával

 • Zenmuse H20N: Hibrid szenzoros megoldás éjszakai küldetésekhez, LRF-vel, zoommal, széles látószögű kamerával és két hőkamerával, zoom és széles.

*Az érzékelők nem járnak a csomaghoz, külön megvásárolhatók.


Intelligens műveletek – Nagy pontosságú térképezés

A Matrice 350 RTK támogatja a Waypoint, Mapping, Oblique és Linear Flight küldetéseket. A hatékony adatgyűjtéshez használhatja a Terrain Follow vagy a Smart Oblique funkciót. A DJI Terrával együtt gyorsan készíthet HD 2D és 3D digitális eredményeket, ami nagy pontosságú és nagy hatékonyságú térképezést tesz lehetővé.

Föld-levegő koordináció

Olyan funkciókkal, mint a nagy pontosságú PinPoint és a felhőalapú valós idejű térképezés, a Matrice 350 RTK képes összekapcsolni a levegőt, a földet és a felhőt. Miután a repülőgép befejezte a képgyűjtést, a DJI FlightHub 2 gyorsan modellezheti a működési helyet, és továbbíthatja a parancsnoki információkat a repülőgépek és a földi üzemeltetők számára. Mind a távirányító, mind a FlightHub 2 támogatási pontok, vonalak, felületrajzok és valós idejű betöltés, és együttműködhetnek a repülőgéppel, hogy valós időben továbbítsák a művelet élő nézetét, leküzdve a levegő-föld együttműködési műveletek kommunikációs akadályait.

Pontos automatizált ellenőrzések

Az Élő küldetésrögzítés révén a Matrice 350 RTK képes repülési útvonal fájlokat generálni és tárolni, amelyek bármikor felhasználhatók az automatikus működés végrehajtására, és az ismétlődő ellenőrzések kevésbé idő- és erőfeszítésigényessé tételére. Az AI Spot-Check használatakor a Matrice 350 RTK támogatja a témák automatikus keretezését és kézi beállítását, hogy javítsa az ismételt felvételek pontosságát és az ellenőrzési művelet minőségét.

Mi van a dobozban

 • DJI Matrice 350 RTK x1
 • DJI RC Plus x1
 • WB37 intelligens akkumulátor x1
 • TB65 intelligens repülési akkumulátor x2
 • Hordtáska x1
 • BS65 intelligens akkumulátorállomás x1
 • Landing Gear x2
 • Matrice 350 RTK 2110s propellerek (pár) x1
 • Csavarok és szerszámok x1
 • Tisztítóeszközök x1
 • Tartalék kardáncsillapító x4
 • Gumi portfedél (készlet) x1

Paraméterek

Súly 2Kg-25Kg
Repülési idő >35min
Termék típusok Drónok
Szín  
Hatótáv 4000m-9000m
Akadály érzékelő Minden irányban
Méretek (kihajtva, légcsavar nélkül) 810×670×430 mm
Méretek (összecsukva, propellerrel) 430×420×430 mm
Átlós tengelytáv 895 mm
Súly (egy kardánszárral)  
Elemek nélkül kb. 3,77 kg
Két TB65 akkumulátorral kb. 6,47 kg
Az egyszeres kardáncsillapító maximális terhelése 960 g
Maximális felszálló tömeg 9,2 kg
Működési frekvencia 2,4000-2,4835 GHz, CE:5,170-5,250 GHz
Adóteljesítmény (EIRP)  
2,4000–2,4835 GHz < 20 dBm (CE/SRRC/MIC)
5,150–5,250 GHz (CE 5,170–5,250 GHz):< 23 dBm (CE)
5,725–5,850 GHz < 14 dBm (EC)
Lebegési pontosság (mérsékelt szél vagy szélmentesség)  
Függőleges ±0,1 m (vizuális pozicionálással), ±0,5 m (GNSS pozicionálással), ±0,1 m (RTK pozicionálással)
Vízszintes ±0,3 m (vizuális pozicionálással), ±1,5 m (GNSS pozicionálással), ±0,1 m (RTK pozicionálással)
RTK pozicionálási pontosság (RTK FIX) 1 cm + 1 ppm (vízszintes), 1,5 cm + 1 ppm (függőleges)
Maximális szögsebesség  
Dőlés 300°/s
Maximális dőlésszög 30°
N üzemmódban és bekapcsolt előrelátó rendszerrel 25°.
Maximális emelkedési sebesség 6 m/s
Maximális süllyedési sebesség (függőleges) 5 m/s
A lejtős süllyedés maximális sebessége 7 m/s
Maximális vízszintes sebesség 23 m/s
Maximális repülési magasság 5000 m
2110s légcsavarok használatakor és felszálló tömeggel ≤ 7,4 kg.
Alacsony zajszintű légcsavarok használatakor nagy magasságban 2112 és felszálló tömege ≤ 7,2 kg.  
Maximális szélsebesség ellenállása 12 m/s
Maximális repülési idő 55 perc
A Matrice 350 RTK-val mérve kb. 8 m/s sebességgel, hasznos teher nélkül, szélcsendes környezetben, amíg az akkumulátor töltöttsége el nem érte a 0%-ot. Az adatok csak tájékoztató jellegűek. A tényleges használati idő a repülési módtól, a tartozékoktól és a környezettől függően változhat. Kérjük, vegye figyelembe az alkalmazásban található emlékeztetőket.  
Támogatott DJI gimbalok Zenmuse H20, Zenmuse H20T, Zenmuse H20N, Zenmuse P1 és Zenmuse L1
Támogatott karmantyú konfigurációk Single Gimbal Down, Single Gimbal Up, Dual Gimbal Down, Single Gimbal Down + Single Gimbal Up, Dual Gimbal Down + Single Gimbal Up
Behatolás elleni védelem IP55
Az IP besorolás nem tartós, és a termék kopása miatt csökkenhet.  
Globális műholdas navigációs rendszer GPS + GLONASS + BeiDou + Galileo
Üzemi hőmérséklet -20°C és 50°C között
Távoli  
LCD érintőképernyő 7,02 hüvelyk
Felbontás 1920×1200
Maximális fényerő 1200 nit
Súly kb. 1,25 kg (WB37 akkumulátor nélkül), kb. 1,42 kg (WB37 akkumulátorral)  
Globális műholdas navigációs rendszer GPS + Galileo + BeiDou
Beépített akkumulátor típusa Li-ion (6500 mAh@7,2 V)
Töltési típus Használja az akkumulátort vagy az USB-C gyorstöltőt maximum 65 W teljesítménnyel (maximum 20 V feszültség).
Töltési idő 2 óra
Kémiai rendszer LiNiCoAlO2
Külső akkumulátor (WB37 intelligens akkumulátor)  
Kapacitás 4920 mAh
Feszültség 7,6V
Típus Li-ion
Energia 37,39 Wh
Kémiai rendszer LiCoO2
Behatolás elleni védelem IP54
Üzemelési idő  
Beépített akkumulátor kb. 3,3 óra
Beépített akkumulátor + külső akkumulátor kb. 6 óra
Üzemi hőmérséklet -20° és 50° C között (-4° és 122° F között)
Működési frekvencia 2,4000-2,4835 GHz, 5,725-5,850 GHz
Adóteljesítmény (EIRP)  
2,4000–2,4835 GHz < 20 dBm (CE/SRRC/MIC)
5,725–5,850 GHz < 14 dBm (EC)
Wi-Fi protokoll Wi-Fi 6
Wi-Fi működési frekvencia 2,4000-2,4835 GHz. 5150-5250 GHz. 5,725-5,850 GHz
Bluetooth protokoll Bluetooth 5.1
Bluetooth működési frekvencia 2,4000-2,4835 GHz
Videó átvitel  
Videó átviteli rendszer DJI O3 Enterprise átvitel
Antenna 4 videó átviteli antenna, 2T4R
Maximális átviteli távolság (nincs akadály, nincs interferencia) 8 km (CE/SRRC/MIC)
Látórendszer  
Akadályészlelési tartomány előre/hátra/balra/jobbra:0,7-40 m
Fel/Le 0,6-30 m
FOV  
Előre/hátra/le 65° (vízszintes), 50° (függőleges)
Bal/Jobb/Felső 75° (vízszintes), 60° (függőleges)
Működési környezet  
Felületek érzékelhető mintázattal és megfelelő megvilágítással (lux > 15)  
Infravörös érzékelő rendszer  
Akadályészlelési tartomány 0,1-8 m
FOV 30° (±15°)
Működési környezet nagy, diffúz és visszaverő akadályok (reflexiósság > 10%)
LED segédfény  
Hatékony világítási távolság 5 m
Világítás típusa 60 Hz, szilárd izzás
FPV kamera  
Felbontás 1080p
FOV 142°
Képkockasebesség 30 fps
Intelligens repülési akkumulátor  
Modell TB65
Kapacitás 5880 mAh
Feszültség 44,76V
Típus Li-ion
Energia 263,2 Wh
Súly kb. 1,35 kg
Üzemi hőmérséklet -20° és 50° C között (-4° és 122° F között)
Ideális tárolási hőmérséklet 22–30 °C (71,6–86 °F)
Töltési hőmérséklet -20° és 40° C között (-4° és 104° F között)
Ha a környezeti hőmérséklet 5°C (41°F) alatt van, az akkumulátor bekapcsolja az önfűtési funkciót. Az alacsony hőmérsékleten történő töltés csökkentheti az akkumulátor élettartamát. A töltés 15–35 °C (59–95 °F) között javasolt.  
Betöltési idő  
220 V-os tápegységgel körülbelül 60 percet vesz igénybe két TB65 smart flight akkumulátor teljes feltöltése, és körülbelül 30 percet vesz igénybe 20%-ról 90%-ra.  
110 V-os áramforrás esetén körülbelül 70 percet vesz igénybe két TB65 smart flight akkumulátor teljes feltöltése, és körülbelül 40 percet vesz igénybe 20%-ról 90%-ra.  
Intelligens akkumulátor állomás  
Méretek 580×358×254 mm (H×Sz×Ma)
Nettó tömeg kb. 8,98 kg
Kompatibilis raktári cikkek  
Nyolc TB65 Smart Flight akkumulátor  
Négy WB37 intelligens akkumulátor  
Bemeneti feszültség 100-120 VAC, 50-60 Hz, 220-240 VAC, 50-60 Hz
Maximális bemeneti teljesítmény 1070 W
Kimeneti teljesítmény 100-120V:750W, 220-240V:992W
Üzemi hőmérséklet -20° és 40° C között (-4° és 104° F között)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Youtube videók